Ruangan chat sex

29-Dec-2017 00:36 by 9 Comments

Ruangan chat sex - dating black escorts new york

Yahoo Messenger yang lebih dikenali dengan YM telah menghentikan perkhidmatan chat pada 14/12/12 dan tidak terfikir untuk buka kembali ruangan chat.Bagi aku,memang bagus pun Yahoo close chat room sebab kewujudan room nie dah disalahgunakan.

Yang palin aku minat adalah sepasang buah dadanyer. dia memiliki sepasag buad dada yang bulih dikatakan besar, iaitu lebih kurang saiz 36B.

Pada bulan Mei 2012, CEO mereka ketika itu iaitu Scott Thompson telah meletakkan jawatan sebagai CEO.

Perletakan jawatan ini turut diikuti oleh beberapa orang yang memegang jawatan tinggi di Yahoo seperti Chief Officer Blake Irving.

Aku lihat dia sudah tidak tentu arah..teruskan ramasan kedua belah tetek dia dan mengentel kedua2 putig dia. Batang pelir aku semasa itu pon turut tegang sama... Aku rasa itulah pengalamman dia diciumi dimulut kerana respond dia seperti tidak pernah dicium.....

Ahhhh, ini adalah pengalamn dia yang pertama dan aku adalah gurunyer.

Dengan ini,makin bertambah lah gejala sosial dan seks bebas di kalangan rakyat Malaysia.

Yang paling menyedihkan di bulan puasa pun perangai mereka tetap sama.

Sebenarnya ada juga faedah seperti dapat berkenalan dengan orang di seluruh dunia di samping dapat mempelajari adat dan budaya mereka.

Dulu pernah jugak join chat kat Yahoo time boring,kononnya untuk cari teman bersembang.

Sambil aku mencium keseluruhan muka dia...tangan aku terus meramas kedua gunung yang sedang mengkar dan perlahan2 aku lurut kan kain batik yang dipakai nyer malam itu dan terus meraba dicelah kelengkang kakinye...

OOOhhhhhh...terasa pana dan pussynyer telah mengeluarkan banyak air. Aku mulakan rabaan, dan susah juga aku cari biji kelentit dia kerana pantatnyer dipenuhi dengan bulu..lagi yang aku minat....akupon terus meletakkan kepadaku dicelah kelengkang nyer setelah aku mengangkang kan kedua belah kakinyer... pantat nyer tembam dan dipenuhi bulu...uhhhhh..terkata. Aku pon menjilat pantat nyer dengan rakus...paling aku minat ialah menyonyot biji kelentik dia.seolah2 mau saja aku menelan biji mutiara itu....teruskan jilatan sambil salah satu jariku kedalam lubang pantat dia...uhhhhh terasa sunggung panas dan memberahikan....

Semasa kami telah tidor, perlahan2 aku cium pipinyer.